25 Ιουλ 2013

ΤΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!



Στις 24 Ιουλίου, για μία ακόμη φορά, μετά το αποτυχημένο δημοψήφισμα για το «ναι ή όχι στο βρεφονηπιακό σταθμό στο Πατινάζ», ο δήμαρχος Αιγάλεω Χ. Καρδαράς επέδειξε τις «δημοκρατικές του ευαισθησίες» στο θέμα τσιμεντοποίηση του Μπαρουτάδικου, φέρνοντας μπουλντόζες στις 7:00 το πρωί ώστε να γκρεμίσουν τα δέντρα που αποτελούν έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου και ελεύθερους χώρους ψυχαγωγίας στη Δυτική Αθήνα. Νωρίτερα, στις 4:00 τα ξημερώματα, ο εργολάβος που έχει αναλάβει το δήθεν «κοινωφελές έργο» της κατασκευής βρεφονηπιακού σταθμού μέσα στο Πατινάζ, είχε έρθει να κόψει τις κλειδαριές της περίφραξης, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατέγραψαν τις πινακίδες ων σταθμευμένων αυτοκινήτων.
Αν δήμαρχος και εργολάβοι νόμισαν ότι θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα με τις αντιδράσεις των κατοίκων, λογάριασαν λάθος.

18 Ιουλ 2013

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ



ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ

Πριν καλά-καλά ορκιστεί η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αποβιβάστηκαν κλιμάκια της τρόικας με νέες απαιτήσεις και μέτρα που πρέπει να επιβληθούν άμεσα. Το κλίμα εφησυχασμού που προσπάθησαν τον τελευταίο καιρό να καλλιεργήσουν οι μεγαλοκαναλάρχες και τα κυβερνητικά παπαγαλάκια με τη δήθεν επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και το λεγόμενο success story ως αποτέλεσμα των θυσιών της εργατικής τάξης καταρρέει.
Προωθούνται νέα χαράτσια και ένταση της φοροληστείας, 150.000 απολύσεις στο Δημόσιο ως το 2015 (κυρίως από Παιδεία-Υγεία), απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, ατομικές συμβάσεις των 350 ευρώ και κατάργηση της πενθήμερης δουλειάς.
Ο Σόιμπλε έρχεται στις 18 Ιουλίου με σκοπό, εκτός από την στήριξη του νέου κυβερνητικού σχήματος, να προωθήσει τα συμφέροντα του γερμανικού ιμπεριαλισμού.

16 Ιουλ 2013

ΤΡΙΤΗ 16/7

OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
 ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ 



 ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ