19 Ιαν 2015

Απώλεια για το Περιστέρι ο θάνατος του Κώστα Παπλωματά.

Φωτό από παρέμβαση του Κ.Παπλωματά στο Δημοτικό Συμβούλιο


Έκπληξη και θλίψη μας προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού χαμού του Κώστα Παπλωματά από τροχαίο ατύχημα. Ο θάνατος του αποτελεί απώλεια για το χώρο της εκπαίδευσης και για το κίνημα στο Περιστέρι.


Εργαζόταν στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Έλλη Αλεξίου». Είχε επίσης διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ. Στρατευμένος στις γραμμές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την πολιτική και συνδικαλιστική του δράση.

Από τη δική μας πλευρά δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι ο Κώστας Παπλωματάς ήταν ένας τίμιος αγωνιστής, εξαιρετικού ήθους, σε τέτοιο βαθμό που σπάνια συναντά κανείς, ακόμα και ανάμεσα σε ανθρώπους του κινήματος. Αυτή του η ποιότητα αναγνωριζόταν ακόμα κι από τους ταξικούς και πολιτικούς του αντιπάλους στο Περιστέρι και τον έκανε να ξεχωρίζει.

Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συντρόφους και στους συναγωνιστές του. Η τραγική του απώλεια είναι πλήγμα για το λαό του Περιστερίου. Θα λείψει σε όλους τους αγωνιστές που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, έστω και σύντομα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 16:00 στον Ι.Ν. Νέων Ταξιαρχών (Απέναντι από το ΙΚΑ) και η ταφή στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου